fbpx

CONTACT

Stuur ons een berichtje!

Suggesties of vragen voor OVIET? Je kan ons altijd een berichtje sturen via het contactformulier of via onze email: info@oviet.nl

Ik ben ondernemer!

Ben je ondernemer en heb je een product of dienst dat aansluit bij ons concept? Aarzel niet en doe mee!

Algemene contact info

Email :

info@oviet.nl

KVK :

78014182

Bestemming :

Achtertuin

Volg ons ook op Instagram

Insta icon 256

Over Ons

 

Wij van Op Vakantie In Eigen Tuin (OVIET) zijn vier vrienden. Allemaal een hele verschillende achtergrond, maar we hebben één ding gemeen: we zijn ondernemend. Vaak blijft een idee een idee, maar dit idee moest nu worden uitgewerkt. Juist nu!

 

In maart 2020 annuleerden wij allemaal onze vakanties, want er is gewoonweg te veel onzekerheid. Daarbij werden alle festivals verboden tot 1 september 2020. Begrijpelijk, maar wel erg jammer. Toen viel het kwartje. We dachten: ‘Als we die jongens van die luxe tenten die je op meerdaagse festivals ziet nou eens benaderen voor het leveren van tenten in onze achtertuin, dan hebben wij onze vakantie terug en helpen we die ondernemers ook een beetje. En we hebben weer iets om naar uit te kijken.’ Toen ging het balletje rollen…. Al snel kwamen we uit bij Rechargers BV (zij verhuren luxe glampingtenten) en kwamen in contact met Max en Nick, aardige en hardwerkende jongens uit de buurt. Ze zagen ons idee meteen zitten. Vervolgens heeft Frank, een ervaren en meedenkende ondernemer, ons geholpen met het ontwerpen van een website en andere processen. Robert-Paul, naar eigen zeggen de founding father van het idee, geeft ons dagelijks belangrijke input en blijft zodoende betrokken bij dit mooie project.

 

Toen ging alles in sneltreinvaart: Een marktonderzoek, businessplan, een bezoek aan de KVK, acquisitie, (online) marketing en ga zo maar door. Gelukkig hebben we een enorm netwerk en we merkten, dit idee slaat echt aan! Luxe is wel het toverwoord. Een simpele tent in je tuin, daar ben je na een halve nacht wel klaar mee. We zagen veel soortgelijke ideeën om ons heen. Het concept leeft dus. Maar het kan beter….Je kunt online vrij gemakkelijk dingen huren (een tent, hottub, een BBQ) maar dit waren naar ons idee allemaal ‘losse winkels’. Wij kregen het idee een ‘winkelcentrum’ te bouwen voor een comfortabele staycation. Overzichtelijk voor de thuisreiziger en de aanbieders blijven autonoom en hoeven (hun processen) niet of nauwelijks aan te passen.

 

Ben of ken jij een (lokale) ondernemer? Neem gerust contact op en haak aan. Wij bieden onder andere: extra zichtbaarheid via onze marketingkanalen, nieuwe doelgroepen en dus een (nieuwe) afzetmarkt in deze onzekere tijden en, niet onbelangrijk, een enthousiast en meedenkend OVIET-team (met een groot netwerk).

 

Uiteraard moeten we allemaal wel onze verantwoordelijkheid nemen en we roepen eenieder op bij het plannen en uitvoeren van hun thuisvakantie te allen tijde rekening te houden met de COVID-19 richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM!

 

Op OVIET.nl bieden we een totaalconcept voor een vakantie in eigen tuin. Op ons online platform koppelen de thuisreizigers aan (lokale) ondernemers. Simpel.

 

OVIET. Samen uit, samen thuis.